Uslovi za korišćenje sadržaja

RUKOMETNI SAVEZ CRNE GORE

Pažljivo pročitajte i obratite pažnju na naše uslove za
preuzimanje i upotrebu sadržaja web stranice www.rukometic.me

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Web stranica www.rukometic.me (u daljem tekstu: web stranica) je u vlasništvu je Rukometnog saveza Crne Gore (u daljem tekstu: Savez). Na kompletan sadržaj sadržaj prikazan na web stranici (tekstualni sadržaj, fotografije, vizuali, baneri, logotipi, video i audio sadržaj, ostali sadržaj), ukoliko nije drugačije navedeno, Savez zadržava i polaže autorska prava. Preuzimanje i upotreba sadržaja web stranice uz nepoštovanje navedenih uslova smatra se kršenjem autorskih prava i podliježe zakonskoj odgovornosti. Preuzimanjem i upotrebom sadržaja web stranice saglasni ste i prihvatate navedene Uslove preuzimanja i upotrebe sadržaja web stranice. Savez ulaže maksimalne napore kako bi informacije navedene na web stranici bile tačne, precizne i ažurirane. Međutim, Savez ne garantuje potpunu tačnost navedenih informacija. Preuzimanjem i upotrebom sadržaja sa web stranice saglasni ste i potvrđujete da Savez neće i ne može biti odgovoran za bilo kakvu direktnu i/ili indirektnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu koja bi mogla proisteći iz preuzetog sadržaja, kao i za bilo kakvu grešku ili propust u sadržaju navedenom na web stranici. Sadržaj sa web stranice moguće je preuzeti i koristiti bez prethodne suglasnosti Saveza pod uslovima koji su niže navedeni. Preuzimanje i upotreba sadržaja sa web stranice dozvoljeno je isključivo u svrhu informiranja javnosti, a prije svega u nekomercijalne svrhe.

Internet (portali, web stranice, društvene mreže)

Tekstualni sadržaj sa web stranice dozvoljeno je preuzeti u djelovima ili u cijelini uz obavezno navođenje potpune veze (linka/URL-a) prema preuzetom tekstu, te uz navođenje izvora. Izvor je potrebno navesti neposredno prije ili nakon prikaza preuzetog tekstualnog sadržaja. Objavljena veza prema preuzetom tekstu sa web stranice ne može sadržati ‘nofollow’ link. Takođe, dozvoljeno je preuzeti i koristiti jednu ili više fotografija uz obavezno navođenje web stranice kao izvora.

Televizija / štampa / radio

Tekstualni sadržaj sa web stranice dozvoljeno je preuzeti u djelovima ili u cjelini uz obavezno navođenje web stranice kao izvora informacija u jednom od prve tri rečenice preuzetog teksta. Takođe, dozvoljeno je preuzeti i koristiti jednu ili više fotografija, uz obavezno navođenje web stranice kao izvora (Televizija / štampa).

Reference trećih strana / Vlasništvo hiperveza

Takođe, koristimo kolačiće trećih strana, a koje nam pomažu da analiziramo na koji način upotrebljavate ovu web stranicu i pružate sadržaj i oglase koji su vam relevantni. Ovi kolačići bit će sačivani u vašem browser-u isključivo uz vaš prethodni pristanak.

error: Sadržaj je u vlasništvu Rukometnog saveza Crne Gore